Om Nordicfynd

Det är kul att du är intresserad på vårt hemsida! Välkommen till Nordicfynd – Skandinaviens största varuhus. Här hittar du produkter från tusentals butiker, samlade under ett virtuellt tak och till kanonbra priser – redo att enkelt klickas hem.

Fyndshoppa bland tusental produkter på Nordicfynd

Shoppa hem dina favoritfynd inom mode, leksaker, vuxenleksaker, skönhet & hälsa, elektronik, underhållning, sport & fritid eller någon annan av våra produktkategorier.

Produkterna skickas direkt från vårat leverantörer hem till dig

Dina fynd skickas direkt hem till dig från butikerna som säljer produkterna på Nordicfynd. Har du beställt mer än en produkt kan de skickas från olika butiker och levereras då i olika paket eller brev.

Du har dina fynd 3-16 arbetsdagar efter beställning

Det tar mellan 3 och 16 arbetsdagar från det att du beställer tills du fått hela din order. Om du beställer flera olika produkter kan de levereras i olika paket, på olika dagar. Vissa paket måste hämtas på utlämningsställen, så håll utkik efter eventuella avier från Posten, DHL eller Schenker.

Nordicfynd är trygg e-handel

På Nordicfynd är det både enkelt och tryggt att shoppa. Vi är Trygg e-handel och tillämpar konsumentköplagen ur alla aspekter.

Produkterna på Nordicfynd säljs av många olika butiker, men det är Nordicfynd som ansvarar för din order från beställning till leverans. Om något mot all förmodan skulle gå fel efter köpet så ansvarar vi för att se till hjälpa dig som kund. Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst med frågor kring din order. Vi hjälper dig gärna!

Välkommen till Nordicfynd!