100 % vattentät överdrag för husdjursstol Bilstolsöverdrag för bilar Lastbilar och stadsjeepar Svart och orange färg

470 kr

Slut i lager

Artikelnr: 21dhq3kct00 Kategori:

Beskrivning

Introduktioner:

Om din hund älskar att åka bil men du är trött på att ditt baksäte ser ut som en explosion av päls, smuts och klormärken, då är ett sätesskydd för dig! Våra stolsöverdrag ger det bästa skyddet för ditt fordon. De är gjorda med förstklassiga material och utmärkt utförande och backas upp av oss till 100 %. Vårt fodral kan användas med hängmattan för att hjälpa till att hålla din valp i baksätet istället för i knät. Hängmattan hjälper också din hund att känna sig trygg genom att hålla den på sätet istället för i golvbrädan när du bromsar.

Funktioner:

1. Tillverkat av vattentätt oxford-tyg, detta kraftiga sätesöverdrag skyddar din sits samtidigt som den ger komfort till dina husdjur
2. Kraftigt, vattentätt oxfordtyg täcker helt och skyddar ditt baksäte från smuts, hår, repor, etc.
3. Säkerhetsbältesöppningar
4. Justerbara nackstödsband med snabbklämmor möjliggör snabb och enkel installation. Remmarna är också UV-belagda för att säkerställa att de inte skadas av solen

Specifikationer:

1. Färg: Svart och Orange
2. Material: Tillverkad av 100 % vattentät och kraftigt material, bekväm och mjuk PP-bomull och halkfri mjuk gummibaksida av PVC.
3. Storlek: 54″ B x 58″ L
4. Vikt: 2,4 pund

Förpackningen innehåller:
1 x Pet Seat överdrag

Ytterligare information

Vikt1300,00 kg
color

black

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”100 % vattentät överdrag för husdjursstol Bilstolsöverdrag för bilar Lastbilar och stadsjeepar Svart och orange färg”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *