Jewelry Manager – Väggmonterat smyckesställ med avtagbar armbandsstång, hylla och 16 krokar – perfekta örhängen, halsband och armbandsstativ – brun

710 kr

Slut i lager

Artikelnr: 216cec58400 Kategorier: ,

Beskrivning

Introduktioner:
Använd denna vackra manager för att lagra dina olika tillbehör! Häng dina unika örhängen och prydnadsföremål på trådnätet, armbandet på armbandsstången och halsbandet på de bekväma 16 krokarna längst ner. Denna högkvalitativa smyckeskrin är gjord av massivt paulownia-trä, som är ett av de starkaste och lättaste träslagen i världen och flitigt använt i industrier som behöver mycket lätt och massivt trä. Och kan göras av återvunnet järn, kan användas hela livet! Så du kan sätta alla typer av armband, klockor, örhängen, små kosmetika och så vidare säkert för att se till att de inte ramlar ner. Våra produkter är lätta i vikt, men tillräckligt starka för att placera dina favoritsaker på rätt plats, helt i linje med dina behov. Den enkla installationsmetoden minskar avsevärt dina bekymmer och farhågor om installationen. Med den bifogade installationshårdvaran kan du vara säker på att installationen av denna smyckeshanterare är en piece of cake! Skruvar och gipsskivaankare har medföljt, så du kommer att vara på din vägg när som helst. Ingen montering krävs. Den perfekta storleken, den rätta hyllan och 16 förvaringskrokar gör den här förvaringsboxen för hängande smycken perfekt för ditt vardagsrum, sovrum eller korridor.

 













Logistics Unreachable Areas:

These 9 areas are remote areas, and the logistics company cannot deliver goods temporarily. Please avoid use these areas as the delivery address.

1. The remote State
(1) PUERTO RICO (PR)
(2) HAWAII  Hawaii (HI)
(3) VIRGIN ISLANDS (VI)
(4) ALASKA (AK)
(5) GUAM GU (GU)
(6) AMERICAN SAMOA (AS)
(7) NORTHERN MARIANA ISLANDS (MP)

2. The remote U.S. military establishments
AE, AP

Ytterligare information

Ships From

United States

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Jewelry Manager – Väggmonterat smyckesställ med avtagbar armbandsstång, hylla och 16 krokar – perfekta örhängen, halsband och armbandsstativ – brun”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *