HODELY tvålagers dubbelarmstöd svart färg med litet trägaller 1,5 mm tjockt eldmönster Densitetsbräda Avtagbar järn trä hantverksmatsalsvagn

2570 kr

Slut i lager

Artikelnr: 21f6f622f00 Kategori:

Beskrivning

Introduktioner:
Möt serveringsvagnen med flera nivåer från designad för att ta dina dryckeslösningar till nästa nivå. Gör happy hour till en bärbar fröjd med denna unikt utformade rullande vagn. Trähyllorna på varje nivå är designade för att rymma stora förråd på var och en av dess robusta hyllor, och ger gott om förvaringsutrymme och ett elegant, raffinerat utseende. Säg adjö till klibbiga tråd- eller plastförvaringsenheter och ersätt dem med en rullande vagn som är byggd för att hålla. Använd den för förvaring, eller för att servera champagne och jordgubbar medan du är i badet. Dryckesvagnen är en utmärkt servicevagn för barer, restauranger och till och med hotellrumsservice, och den har en solid, stabil yta för servering av aptitretare, glas eller flaskor.























Logistics Unreachable Areas:

These 9 areas are remote areas, and the logistics company cannot deliver goods temporarily. Please avoid use these areas as the delivery address.

1. The remote State
(1) PUERTO RICO (PR)
(2) HAWAII  Hawaii (HI)
(3) VIRGIN ISLANDS (VI)
(4) ALASKA (AK)
(5) GUAM GU (GU)
(6) AMERICAN SAMOA (AS)
(7) NORTHERN MARIANA ISLANDS (MP)

2. The remote U.S. military establishments
AE, AP

Ytterligare information

Ships From

United States

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”HODELY tvålagers dubbelarmstöd svart färg med litet trägaller 1,5 mm tjockt eldmönster Densitetsbräda Avtagbar järn trä hantverksmatsalsvagn”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *