ZOKOP 120V 150W 44lbs/20kg/24h Ice Maker Svart Plast Transparent lock/Display Reklam/Hushåll

3850 kr

Slut i lager

Artikelnr: 21cb1cdd500 Kategorier: ,

Beskrivning

Introduktioner:

Säg hej till denna perfekt kompakta, snygga och bärbara apparat som håller dina drycker trevliga och kylda! Idé för ditt hem, kontor, kök, bar eller kafé. Den avtagbara iskorgen rymmer upp till 1,98 lbs. av is åt gången, så att du har is redo när du behöver den. Det är lätt att rengöra, använda, kontrollera och transportera. För bästa resultat bör du hålla ismaskinen upprätt i minst 24 timmar innan du använder den första gången.

Funktioner:
1. Isbitar av hög kvalitet: En ismaskin med bänkskiva producerar 12 isbitar per cykel (var 9-10 minut). Det betyder att du kan göra upp till 44 pund isbitar var 24:e timme. Det bästa av allt är att du kan justera tjockleken på isbitarna efter dina behov, så att du kan skapa perfekta drinkar
2. Stor eller liten is kan väljas med korg och isskopa: 2 isstorlekar är valfria. Populär kulformad is, inte lätt att smälta och hålla ihop, perfekt för att kyla drycker eller små vattenflasköppningar och mat. Stort genomskinligt fönster för enkel observation.
3. Snygg & kompakt design: Den här ismaskinen har en snygg och elegant design. Dess kompakta storlek gör den perfekt att ställa upp på dina bänkar eller bordsskivor. Den är idealisk att använda inomhus eller utomhus för fester och evenemang.
4. Enkel användning: Den intuitiva enknappsmanövreringen gör uppstarten på ett kick. Den har också en funktion som talar om för dig om den behöver vatten, eller om isen är klar eller om den behöver rengöras. Allt för din bekvämlighet!
5. Effektiv och tyst kylning: Bärbar bänkskiva för ismaskin med högsta betyg är utrustad med den mest avancerade kyltekniken. Vi använder effektiva kompressorer för att säkerställa att din ismaskin producerar isbitar av högsta kvalitet. Dessutom är detta inte en bullrig, värmeproducerande apparat. Bästa ismaskinsbänkskivan är utrustad med ett snabbt och tyst kylsystem. Detta hjälper dig inte bara att spara energi, utan det håller också ismaskinen sval och säkerställer en tyst miljö

Specifikationer:
1. Modell: ICM-2005
2. Färg: Svart
3. Istillverkningseffekt: 120W
4. Strömförsörjning: 120V / 60Hz
5. Istillverkningskapacitet: 44lb / 24H (20KG/24H)
6. Islagringskapacitet: 0,9 kg /1,98 lb
7. Isform: kulformad is
8. Köldmedium: R600a
9. Skumning: C5H10
10. Enhetsmått: (10,63 *14,37*12,87)” / (27*36,5*32,7)cm/
11. Istid: 9-10 Min
12. Certifiering: ETL-listad
13. Märke: ZOKOP

Förpackningen innehåller:
1 x ismaskin
1 x isförvaringskorg
1 x manuell

Anmärkningar:
Vänd inte ismaskinen upp och ner eller luta den mer än 45° under transport eller användning. Om det i något fall händer, jämna till och låt det stå upprätt i minst 2 timmar innan du pluggar in och använder enheten igen.
Ismaskinen är inte en frys. Använd isen ASAP eller överför den till din frys.
Använd ismaskinen i en miljö med en omgivningstemperatur mellan 10 ℃ och 32 ℃ och fyll vattenreservoaren med vatten mellan 8 ℃ och 28 ℃.
Töm vattenbehållaren och torka den för förvaring om ismaskinen inte används under en längre tid.

Logistik som inte kan nås:
Dessa 9 områden är avlägsna områden, och logistikföretaget kan inte leverera varor tillfälligt. Undvik att använda dessa områden som leveransadress.

1. Fjärrtillståndet
(1) PUERTO RICO (PR)
(2) HAWAII  Hawaii (HI)
(3) VIRGIN ISLANDS (VI)
(4) ALASKA (AK)
(5) GUAM GU (GU)
(6) AMERIKANSK SAMOA (AS)
(7) NORTHERN MARIANA ISLANDS (MP)

2. De avlägsna amerikanska militäranläggningarna
AE, AP

Ytterligare information

Ships From

United States

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ZOKOP 120V 150W 44lbs/20kg/24h Ice Maker Svart Plast Transparent lock/Display Reklam/Hushåll”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *