Sports Running Armband Fodral För iPhone X XS MAX Universal Phone Running Armband Sports Quick Mount för alla telefoner

269 kr

Slut i lager

Artikelnr: 21umid6qw00 Kategorier: ,

Beskrivning

Universal Sports Armabd: Superelastiska silikonband kan hålla fast alla mobiltelefoner med skärmstorlekar från 4,7″ till 6,5″ som iPhone X/8 Plus/8/7 Plus/7/6S Plus/6S, Samsung Galaxy S9/S8 Edge/S7 /S6, LG G5/G4, Google Pixel, etc.
Armband: Patenterad fjäderlåsmekanism säkerställer att din telefon sitter säkert på armen eller handleden.
Humaniserad design: Innovativ design gör att den sticker ut från de liknande produkterna på marknaden. Nu kan du fritt montera din telefon i stående eller liggande läge.
Bekväm passform: Tillverkad av premiummaterial, den är lätt, andas och bekväm att bära. Högkvalitativt mjukt stretchigt och pålitligt band fäster telefonen vid din arm och låter dig träna och röra dig bekvämt, oroa dig aldrig för att tappa telefonen. det gör det möjligt att spela spel, titta på videor och läsa e-böcker helt handsfree!
3(2)UNI-AM2颜色图61mxt2JHU0L._SL1000_[1]61wGW582P8L._SL1000_[1]1(5)71VzeimpWsL._SL1000_[1]2(4)

Seller Notice

Om färgfelmatchning

Skillnader i färg kan bero på andra orsaker som färgreflektion i spegeln, bakgrundsbelysning etc. Men om du tror att den mottagna varan är i fel färg, vänligen kontakta oss för att se om en retur eller återbetalning är möjlig.

Om oss

Varje vara kommer att kontrolleras noggrant före leverans, köp bara med förtroende
Vi accepterar anpassad design och blandad grossist, vi lovar att leverera produkter av bästa kvalitet, de bästa priserna och den bästa servicen.
Vi lanserar ständigt nya mönster som matchar internationella marknadsstandarder. Kontakta oss gärna för mer information.
Professionell logistikförpackning för att göra produkterna säkrare transporter.
Om du har några krav på förpackningen, vänligen kontakta oss,
Om du behöver varorna brådskande, välj fraktsätt DHL eller EMS och betala extra frakt

Returpolicy

Vi garanterar din köpupplevelse utan risk här.
Vi erbjuder full återbetalning till dig om produkten har kvalitetsproblem.
Om du inte är nöjd med några frågor om våra produkter utöver kvaliteten på produkterna, vill du ändra varorna eller returnera varor. Du bör betala de extra fraktavgifterna som uppstår och de returnerade varorna ska behållas i sin ursprungliga status.

Respons

Vi erbjuder alltid det lägsta priset för bästa varor och service till dig.
Din feedback är verkligen viktig för oss, vänligen ta några sekunder att lämna bra feedback om du är nöjd med vår produkt eller tjänst, tack så mycket!!
Vänligen kontakta oss innan du lämnar neutral eller negativ feedback. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet och lämna dig ett glatt shoppinghumör här. Tack!!

Ytterligare information

Color

Black

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sports Running Armband Fodral För iPhone X XS MAX Universal Phone Running Armband Sports Quick Mount för alla telefoner”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *