Harts Kawaii Glasögon Dekoration Hantverk Flatback Cabochon Scrapbook Gör det själv-tillbehör

389 kr

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Produkter

(1) Material: harts
(2) Storlek: som bild
(3) Färg: som bild
(4) Används för:  Gör-det-själv-dekoration på scrapbooking, hantverk, hår, tyg, skor, mobiltelefoner, bärbara datorer och väskor, etc. . .

 

22241532403_4168298022323484948_4168298022323487950_4168298022323499679_4168298022323502609_4168298022323508472_41682980

Sändning

1. Leverans

-Med China Air Post: Generellt cirka 15-45 arbetsdagar

-Med Express: I allmänhet cirka 5-10 arbetsdagar

2. Varor kommer att skickas inom 2-3 arbetsdagar efter att betalningen mottagits.

3. Om du inte har mottagit varan vid leveranstiden, vänligen kontakta oss via e-post om du har några frågor, normalt kommer din post att besvaras inom 24 timmar. Om du fortfarande inte har fått svaret efter 24 timmar, kontrollera skräpposten i din e-postlåda. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig den bästa lösningen genom kommunikation.

4. Vi skickar ENDAST till Aliexpress adress. Se till att din adress i Alixpress matchas med din leveransadress innan du betalar.

5. Internationella köpare – Observera:

S: Importtullar, skatter och avgifter ingår inte i varans pris eller fraktkostnader. Dessa avgifter är köparens ansvar.

B: Kontrollera med ditt lands tullkontor för att avgöra vad dessa extra kostnader kommer att vara innan du bjuder/köper.

Returpolicy

1. Begäran om återbetalning eller ersättning är endast tillgänglig för begäranden inom 1 vecka efter att paketet tagits emot och returnerat varan i samma skick som mottaget.

2. Kontakta oss för att begära en returauktorisering. Ditt namn, auktionsnummer och orsak till returen ska finnas med i e-postmeddelandet. Alla varor som returneras måste innehålla allt originalförpackningsmaterial.

3. Packa om produkterna noggrant. Produkter som returneras kommer att testas och en ny ersättning kommer att skickas till köparen omedelbart när de är defekta. I händelse av att en lämplig ersättning inte är tillgänglig kommer en återbetalning att utfärdas. Frakt-, hanterings- och försäkringsavgifter återbetalas ej.

4. Om varan inte är defekt skickas den tillbaka till köparen på köparens bekostnad. Föremål som returneras utan RMA-nummer kommer att nekas och returneras till avsändaren. Köparen är ansvarig för alla returporto och fraktkostnader. Köparen är ansvarig för ytterligare fraktkostnader för varor som returneras vägrade och/eller ej kan levereras. Vi accepterar inga returer utan ett behörighetsnummer på kartongen eller etiketten som den returneras i.

Respons

1. Kundnöjdhet är mycket viktigt för oss. Om du är nöjd med varorna du beställt, vänligen lämna feedback.
2. Lämna inte negativ feedback utan att be oss om hjälp. Kontakta oss först om du har några problem. Feedback är vårt liv, innan du lämnar en neutral eller negativ feedback, vänligen kontakta oss för att få en bättre lösning. Vi kommer att svara på alla meddelanden så snabbt som möjligt. Tack på förhand för ditt tålamod.

Om oss

PRIS JA!! Du betalar FABRIKSPRISET! Det är därför våra priser är så konkurrenskraftiga.

KVALITET För att upprätthålla kvalitetskontroll inspekterar vi personligen för varje vara före leverans. Alla varor är 100 % nya och inspekterade. Vi garanterar att våra produkter är helt nya, officiella och förstklassig kvalitet.

SAMARBETE Vi tackar dig så mycket för din förfrågan om vår produkt. Vi strävar faktiskt efter att tillhandahålla bättre och billigare produkter till alla kunder. Om du tror att vårt erbjudande uppfyller dina krav, låt oss ha din beställning i ett tidigt skede.

 

Ytterligare information

Metal color

mix 100pcs, .

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Harts Kawaii Glasögon Dekoration Hantverk Flatback Cabochon Scrapbook Gör det själv-tillbehör”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *