BOAMIGO Brand Watch Herr Digitala klockor Kreativa LED Vattentäta klockor Stålband Armbandsur Presentklocka Relogio Masculino

400 kr

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

7005G_017005G_027005G_037005G_047005G_057005G_067005G_077005G_087005G_097005G_10

Goda nyheter :
1. Dropshipping, grossist är välkomna. vi kan göra gratis frakt med dhl express om din beställning överstiger 300 dollar.
2. Om du behöver våra produkter detaljer och bilder och grossistpris, vänligen kontakta oss.

Nyckelord :
1. Typ: Sportklockor för män
2. Urverk: digital klocka
3. Remmaterial: rostfritt stål
4. 30M vattentät
5. Visar exakt tid
6. Det är de bästa presenterna till jul, nyår och födelsedag och så vidare

Funktion:
Fodraldiameter: 2,9 cm ca
Boetttjocklek: ca 1,4 cm
Höljes mått: Legering
Bandets längd: ca 23 cm
Klockans vikt: 131g
Bandmaterial: rostfritt stål

vad finns i paketet:
1 klocka

Varumärkeshistoria :
BOAMIGO märkesklocka består av uppdaterade klassiska klockor för en mer modemedveten konsument.

Klockorna är designade med större fodral, speciellt och sportigt läder-, gummi- eller metallband för att skapa en fräsch look.

Och våra klockor kombinerar kvalitet, ledande mode, sportens anda och värde.

Och är också mode och avslappnad för vardagskläder. Våra klockor är alltid med bra värde men billigt pris.

Välkommen alla kunder att njuta av våra klockor och låta dig bli mer moderiktig.

songli-01HTB1IIKJjXcJL1JjSZFOq6AWlXXac

 

Sändning:
Vi skickar till hela världen.
Vi skickar dina beställningar inom 1-5 arbetsdagar efter att betalningen har godkänts.
Föremål skickas från Kina, med Singapore Post eller ePacket eller China Post Air Mail eller Hongkong Post Air Mail, med spårningsnumret, de flesta av dem kommer att nå destinationen inom 10-25 arbetsdagar.
Leveranstiden beror på destination och andra faktorer, om du inte får varan efter 30 dagar, vänligen kontakta oss, vi kommer att undersöka och lösa leveransproblemet.

Betalning:
För närvarande kan du betala med Visa, MasterCard och banköverföring. Du kan också betala med utvalda betalkort inklusive Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B och Euro6000. Fler betalningsalternativ kommer att finnas tillgängliga på AliExpress i framtiden.

Retur/återbetalning
Vi kommer att göra vårt bästa för att tillfredsställa våra kunder.

Vi kommer att återbetala dig om du returnerar varorna inom 7 dagar från ditt mottagande av varorna av någon anledning. Köparen bör dock se till att varorna som returneras är i sina ursprungliga skick. Om föremålen är skadade eller försvunna när de returneras, kommer köparen att vara ansvarig för sådan skada eller förlust, och vi kommer inte att ge köparen full återbetalning. Köparen bör försöka lämna in ett krav till logistikföretaget för att få tillbaka kostnaden. av skada eller förlust.

Köparen kommer att stå för fraktavgifterna för att returnera varan.

Vi är säkra på att det inte finns några trasiga produkter när du tar emot ditt paket, om det har några defekter, skicka bilder till mig, vi återbetalar pengar till dig efter bekräftelse.
Alla returnerade varor MÅSTE FINNAS i originalförpackningen och du MÅSTE FÖRSEDDA oss med fraktspårningsnumret, specifik anledning till returen.
Vi återbetalar DITT HELA VINNANDE BUDBELOPP, vid mottagande av varan i originalskick och förpackning med alla komponenter och tillbehör inkluderade, EFTER BÅDE köpare och säljare avbryter transaktionen från aliexpress. Eller så kan du välja att ha en ersättare.

Storleks- eller passformsproblem:
Storlekarna illustreras med specifika mått i detalj.
specifikationer. Kontrollera specifikationerna innan du gör en beställning. Normalt är de tillåtna skillnaderna i storlek cirka 0,5 tum i mått. Om du tycker att storleken på produkterna inte passar dig kan du kontakta oss direkt.

Färgfel matchar:
Skillnader i färg kan orsakas av andra orsaker som färgreflektion i monitorn, belysning, bakgrund etc. Men om du anser att den mottagna varan är i fel färg, vänligen kontakta oss för att se om en retur eller återbetalning är möjlig.
Om du har någon fråga. vänligen lämna meddelande och din e-postadress, så kontaktar vi dig, välkommen att besöka vår butik!

window.adminAccountId=229971949;

Ytterligare information

Color

silver, black, women silver, women black

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BOAMIGO Brand Watch Herr Digitala klockor Kreativa LED Vattentäta klockor Stålband Armbandsur Presentklocka Relogio Masculino”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *