Smugdesk Spelbord, 43 tums PC Datorspelbord Ergonomiskt hemmakontorsbord Spelbord Spelararbetsstation

2050 kr

46 i lager

Artikelnr: 21e8a92a500 Kategorier: ,

Beskrivning

 

Beskrivning

 

Stor speldator: Den rymliga speldatorn på 43,3”X 23,5” ger gott om utrymme för all spelutrustning du behöver. Den rymmer enkelt din spelmonitor, tangentbord, bärbara dator, musmatta och andra förnödenheter, för att ge dig oändligt spelkul.

Robust X-formad konstruktion: Vårt datorbord stöds av en X-formad metallram, hållbar, kraftig och tål upp till 132lbs. Samtidigt ser de nedre justerbara benkuddarna till att bordet håller sig stabilt även på ojämnt underlag utan att vibbla, låt spelaren arbeta exakt.

Miljövänligt material och ergonomisk design: Skrivbordet konstruerat av högkvalitativ miljövänlig robust spånskiva. Vårt datorspelbord är medelhögt och dess kant är utformad med en ergonomisk kurva, som tar bort obekväma känslor från att arbeta på bordet under lång tid.

Lätt att montera och rengöra: Med detaljerade monteringsinstruktioner och all hårdvara som levereras är det enkelt att ställa in ditt hemmakontor på kort tid. Det släta skrivbordet underlättar dagligt underhåll, fläckar kvar på bordet kan snabbt torkas av med en mjuk fuktig trasa.

Bred applikation: Designat med ett modernt och svart utseende, detta stora spelbord kan användas som spelbord, arbetsbord och skrivbord i hemmet, kontoret och andra platser.


Detail

Ytterligare information

Vikt15,87 kg
Color

Black

Style

Modern

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Smugdesk Spelbord, 43 tums PC Datorspelbord Ergonomiskt hemmakontorsbord Spelbord Spelararbetsstation”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *