H4 HB2 9003 2000W 320000LM 4-sidig LED-strålkastarlampa Bilsats Hi/Lo Bi-lampa 6500K

370 kr

46 i lager

Artikelnr: 21fb11ef000 Kategori:

Beskrivning

Introduktion:
När det kommer till att köra mellan solnedgång och solsken är strålkastare din primära metod för att se vägen framför dig. Några av de viktigaste säkerhetsfunktionerna på din bil, de är designade för att gjuta ljus över dina nattliga äventyr och hjälpa dig att se varje föremål och hinder som kommer din väg i nattens mörker. Förutom att det är avgörande för att underlätta en säker och trötthetsfri körupplevelse, är strålkastare också ett utmärkt sätt att anpassa fronten på ditt fordon och ge det den distinkta utstrålningen som säkerligen tar det till nästa nivå i stil. Oavsett om du vill öka din synlighet och säkerhet under skymnings- och nattturer, eller om du vill skilja din bil från packningen, eller båda, så är dessa förstklassiga LED-strålkastare bara för dig.

Förutom deras fantastiska utseende sticker dessa strålkastare också ut för sin exceptionella prestanda. Med LED-lampor som avger ett superstarkt, intensivt och lockande ljus är du säker på att ha fri sikt över vad som väntar, oavsett vart vägen tar dig. Förutom att producera ljus av överlägsen kvalitet, förbrukar lysdioder också mindre ström och håller mycket längre än sina glödlampor, 50 000 timmar eller mer. LED-strålkastare är byggda med hållbarhet i åtanke och klarar de tuffaste förhållanden och kommer garanterat att tjäna dig i många år framöver. Varje LED-strålkastarenhet genomgår en rigorös kvalitetskontrollprocess innan den lämnar fabriken, och varje enhet testas för att säkerställa att den är helt funktionell. Vänligen kontrollera dina statliga bestämmelser för att se om rökljus är gatulagliga.


Logistics Unreachable Areas:

These 9 areas are remote areas, and the logistics company cannot deliver goods temporarily. Please avoid use these areas as the delivery address.

1. The remote State
(1) PUERTO RICO (PR)
(2) HAWAII  Hawaii (HI)
(3) VIRGIN ISLANDS (VI)
(4) ALASKA (AK)
(5) GUAM GU (GU)
(6) AMERICAN SAMOA (AS)
(7) NORTHERN MARIANA ISLANDS (MP)

2. The remote U.S. military establishments
AE, AP

Ytterligare information

Ships From

United States

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”H4 HB2 9003 2000W 320000LM 4-sidig LED-strålkastarlampa Bilsats Hi/Lo Bi-lampa 6500K”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *