Hot New latex sexig minikjol rosa rosa och svarta sömlösa höfthålsslitsar

399 kr

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Tjockleken på 0,40 mm (0,016 tum) är optimal för både flexibilitet och hållbarhet. Bärd på kroppen (eller appliceras direkt genom målning) tenderar den att vara hudtät, vilket ger en “andra hud”-effekt.

Funktioner

-Bästa kvalitet runt 100% naturlig latex.
-0,40 mm tjock – hög flexibilitet
Latexform i ett stycke produktserie:

Bearbetning: doppas i form (inget lim)

01 women size

 

I allmänhet är latexkläder designade för att vara åtsittande. Därför kan de vara svåra att ta på utan hjälp av ett smörjmedel. Det finns 3 huvudsakliga metoder för att förbereda latex catsuit för att bära.
(1) Damma lätt insidan av plagget med talk innan du tar på dig, eftersom löst talk och damm är mycket synligt mot gummit.
(2) Använd ett silikonbaserat glidmedel som “Eros Bodyglide” eller “Eros Cult Dressing Aid”. Applicera en tunn beläggning på insidan av plagget och din hud vid behov.
(3) En tredje metod för att reducera eller eliminera den höga friktionen av latex vid dressing är att klorera gummit.
Gummi kan lätt märkas eller rivas med naglar om överdriven kraft används när du drar i ditt plagg. Se till att ditt plagg är väl smord eller talgat. Du kanske också vill bära ett par lätta bomullshandskar för att undvika skador. När du hanterar latex med bara händer, se till att de är rena innan de kommer i kontakt med ditt plagg. Tänk på att gummi kan färgas permanent brunt om det kommer i kontakt med koppar, mässing eller brons – var försiktig med kopparmynt
Utsätt aldrig latex för eteriska oljor
Utsätt aldrig ditt plagg för öppen låga och eld eftersom gummi brinner

Putsning

Ditt plagg kommer att ha levererats till dig obehindrat. För att glänsa rekommenderar vi att du använder ett silikonbaserat lack, som “Eros Bodyglide” eller “Eros Cult Dressing Aid”
Glänsa aldrig med möbelpolish och undvik oljebaserade glidmedel och krämer eftersom dessa förstör gummi.
Gnugga inte den yttre ytan av ditt plagg för hårt, eller med en grov trasa, eftersom den blanka ytan kan repas permanent.

Rengöring

Du kan tvätta gummiplagg i rent, varmt vatten. Undvik tvättmedel och tvål. Torka alltid bort överflödigt vatten med en mjuk handduk och låt torka platt eller häng upp för att dropptorka. Gummi kan repas om det gnuggas för hårt, så var försiktig. Torktumla, kemtvätt eller stryk aldrig ditt plagg.

Lagring

Latexkläder förvaras bäst upphängda i ett skåp borta från värmekällor, ljus (särskilt starkt solljus och starkt UV-ljus som försämrar ljusa kläder), metaller, oljor, lösningsmedel, fetter och eld. Undvik fuktiga förvaringsförhållanden

Ytterligare information

Color

black full cover, rose full cover, red full cover, black 3 slots, black hip hole

Size

XL, S, M

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hot New latex sexig minikjol rosa rosa och svarta sömlösa höfthålsslitsar”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *