Högkvalitativ unisex yrke Handbollsskor Män Lätt Andningsbar träningssneakers Dam Friidrott inomhus Bordtennissko

750 kr

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning


Storleksparameter Obs:
1 . Vänligen mät inte innersulans längd, den skiljer sig från fotlängden.
2 . Om du inte är säker på storleken är du välkommen att kontakta oss.
3 . Stå rakt på ett papper, markera punkter på den längsta främre tån och hälen, längden på de två punkterna är fotlängden.
4 . Längden på vänster fot och höger fot kan skilja sig något, vänligen mät den större.
5 . Om dina fötter är genomtänkta och breda, föreslå att du väljer en storlek större. om de är smala och tunna, föreslå att du väljer en storlek mindre.
6 . Skor har inga skokartonger, lägg till 5 USD om du behöver skokartonger.

1.Tips:
Om din köpskyddstid håller på att ta slut, vänligen kontakta oss så kan vi hjälpa dig att förlänga den. Så dina pengar kommer inte att gå till mitt konto.
2.Sändning
Varan skickas inom 1-5 arbetsdagar efter att betalningen har godkänts.
Varan kommer vanligtvis inom 20-50 arbetsdagar efter leverans. Brasilien behöver mer tid 30-70 arbetsdagar efter leverans (leveranstiden är beräknad men inte garanterad) Under semestersäsongerna kan det bli ytterligare förseningar.
3.Återbetalning
Enligt vår säljarsyn är köparen Gud, vi behandlar varje kund med omsorg och hänsyn, för att göra kunden nöjd och ha en utmärkt, trevlig shopping.
Om du inte är nöjd med produkten eller tjänsten, vänligen kontakta oss. Vi är här för att hjälpa och lösa eventuella problem. Och efter kontakt med oss ​​kan produkter erbjudas utbyte eller återbetalning snabbt och effektivt.
Vänligen lämna inte negativ feedback utan att kontakta oss om problemet, det kommer att betraktas som den slutliga lösningen och ingen ytterligare kontakt eller e-postsvar kommer att ges. Och vi kunde inte erbjuda utbyte eller ge dig återbetalningstjänsten.
4.Fri retur
Med tjänsten “Free Return” får du ytterligare 15 dagar (utöver leveransdatumet i tid) för att bestämma om du vill behålla eller returnera varan av någon anledning, så länge den är oanvänd, otvättad och i sin originalskick – komplett med originalförpackningen. Det är enkelt och snabbt:
Lätt—
Du kan returnera varor lokalt och enkelt: Få returkoden eller returetiketten, Gå till det utsedda logistikföretagets serviceställe för att slutföra returen och vänta på att lagret ska ta emot ditt returnerade paket.
Snabb—
Återbetalning kommer att göras till dig när vi har bekräftat mottagandet av ditt returnerade paket som uppfyller villkoren för återbetalning.
5. Notera
S: Vi accepterar Ali Pay, och alla vanliga kreditkort accepteras genom säker betalningsprocessor ESCROW.
B: Om du vill köpa stora kvantiteter eller grossist, skicka e-post, meddelande eller Trade Manager, vi ger dig det bästa priset. Tack.
6. Feedback
Om du är nöjd med din beställning, vänligen lämna ALLA 5 STJÄRNAR feedback (detaljerade betyg: beskrivning, kommunikation, frakthastighet), om du kan
lämna foto och fler ord med 5-stjärnig feedback, du kommer att hjälpa andra. Tack för din vänlighet.
* Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att svara inom 24 timmar.




sneakers 2019 2020 
casual shoes sneaker

 

window.adminAccountId=220321183;

Ytterligare information

Color

blue white, White red

Shoe Size

8, 9.5, 6, 7, 8.5, 6.5, 5.5, 9, 7.5, 10, 10.5

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Högkvalitativ unisex yrke Handbollsskor Män Lätt Andningsbar träningssneakers Dam Friidrott inomhus Bordtennissko”
Review now to get coupon!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *